Hvordan virker brandinglink (link i bunden af hjemmesiden) ? skrevet af brugeren

Re:Hvordan virker brandinglink ? skrevet af supporteren
Som en vigtig del af vores markedsføring har alle Bricksite-hjemmesider som udgangspunkt et link til Bricksite i bunden af skabelonen (diskret).

Udvikler du Bricksite-hjemmesider for andre, har du her mulighed for enten at tilpasse link'et på følgende måder:
- erstat Bricksite-link'et med dit eget link (kun med white-label udgaven som ikke er inkluderet i All Inclusive)
- tilføj dit eget link i kombination med Bricksite link'et
- undlad helt at have links i bunden af hjemmesiden (kun med white-label udgaven).

Har du tilkøbt modulet kan du under "Design" >> "Branding-link" tilpasse dit link.

Dit link kan tilpasses med:
- link-tekst
- selve link-url'en
- link-title

Modulet Co-branding er inkluderet i All Inclusive, så der kan du få dit eget navn til at stå ved siden af bricksite.com og på den måde skrive eksempelvis "designet af.." eller lignende.