Nyhedsbrev skrevet af brugeren

Re:Nyhedsbrev skrevet af supporteren
E-mail marketing er en fantastisk måde at få et budskab ud og der findes mange udbydere af nyhedsbrev at vælge imellem.

Bricksite har valgt ikke selv at tilbyde nyhedsbrevsfunktionen, men i stedet koncentrere os om det vi er gode til. Nemlig hjemmesider. Vores gamle nyhedsbrevsmodul havde ikke statistik eller andre af de mange brugbare funktioner som “rigtige” nyhedsbrevs-udbydere har. Derudover vil udbydere som Bullsender og Mailchimp have meget større sandsynlighed for at ramme dine modtageres indbakke.

Der er mange andre fordele ved at benytte en stor udbyder. Blandt andet statistik, så du kan se præcis hvor mange der læser det du sender ud, hvor de klikker osv.

Vi anbefaler at benytte den danske udbyder www.bullsender.dk - Det er brugervenligt og med dansk support. Det er GRATIS, så længe du har under 2000 modtagere, men det kan selvfølgelig i nogle tilfælde være en rigtig god idé at købe deres abonnement, hvis du har eksempelvis webshop. Så kan du bruge nogle flere salgsfremmende funktioner.

EKSPORTER / IMPORTER MODTAGERE
Har du allerede modtagere, kan du nemt eksportere dem fra det gamle modul og derefter importere dem i et hvilket som helst andet nyhedsbrevssystem. Se videoen herunder, hvor let det er.

TILMELDING PÅ HJEMMESIDEN
Uanset hvilken udbyder du vælger kan du nemt indsætte en formular på hjemmesiden. Det kan være en popup eller en fast formular på en eller flere sider på hjemmesiden. Herunder finder du video til hvordan du gør hos Bullsender.

OPRETTELSE AF NYHEDSBREV
Du er meget hurtigt i gang med et nyhedsbrev og alle udbydere har skabeloner, så du kan vælge mellem forskellige designs. Derefter er det bare at fylde indhold på. Videoen herunder viser et eksempel.

GODE RÅD
Det er vigtigt at fange modtagerens opmærksomhed, så tænk meget over hvad du skriver i emnefeltet og overskrift.

Derudover er det en god idé at man skriver korte teasere i nyhedsbrevet og så linker ind til hjemmesiden. Så tænk nyhedsbrevet som en måde at få besøgende ind på hjemmesiden.

EKSPORTER ( video med lyd )
INDSÆT TILMELDING ( video med lyd ) Med venlig hilsen