Min tekst ser underlig ud og forsvinder skrevet af brugeren
Jeg er kommet til at kopiere direkte ind i tekst-afsnittet og nu vises teksten forkert. Hvordan ryder jeg op i teksten?

Re:Min tekst ser underlig ud og forsvinder skrevet af supporteren
Hvis man kopierer indhold direkte ind i et tekst-afsnit kan der komme skadelig bagvedliggende kode med i baggrunden som du ikke kan se. Det bedste du kan gøre er at "rense" afsnittet, så den bagvedliggende kode bliver fjernet.

Sådan gør du:

1: Du markerer teksten i tekst-afsnittet
2: Klik på "flere muligheder" øverst
3: Klik på "fjern formatering"

Du skal efterfølgende redigere lidt i teksten og oprette eksempelvis overskrifter igen. Til gengæld er alt forstyrrende kode nu fjernet og du kan slette det gamle tekst-afsnit med den oprindelige tekst eller gøre denne offline.

Inden du renser afsnittet, kan det være en fordel at kopiere det hele over i et nyt tekst-afsnit, så du altid kan gå tilbage til udgangspunktet. Ellers kan du lade være med at gemme og simpelthen lukke vinduet, hvis du syntes for meget er ændret.