favicon - favorit-ikon skrevet af brugeren

Re:favicon - favorit-ikon skrevet af supporteren
HVAD ER ET FAVICON?
Et favicon (forkortelse for Favorites Icon) er en lille billedfil, der kan blive vist i adresselinjen for din hjemmeside og i dine besøgendes bogmærker.

Med dette modul kan du tilføje et favicon. Det kræver, at du har en billedfil af typen ico, jpg, png eller gif. Filen må max fylde 20kb.

Hvis du har et logo, kan du eventuelt bruge dette, men da et favicon er meget lille, kan det ofte blive utydeligt og forvrænget. Er dette tilfældet (eller har du ikke et logo), kan du designe dit eget favicon online her: www.favicon.cc. - Modulet understøtter IKKE de animerede favicons du kan lave der.

HVORDAN FÅR JEG ET FAVICON PÅ MIN HJEMMESIDE?
Du finder modulet i menuen til højre, under "Design" og dernæst "Favicon".

Der er kun 15 x 15 pixels til rådighed, så simpelt er godt, hvis det skal kunne ses.

HVOR SER JEG MIT FAVICON?
Faviconet vil efter upload kun blive vist ud for hjemmesideadressen når man besøger hjemmesiden. Du vil altså ikke kunne se ikonet når du er logget ind. Har du lige tilføjet ikonet, kan det være nødvendigt at opdatere din browser nogle gange ( F5 ) før du kan se ikonet.