Vejledning til opskrifter skrevet af brugeren

Re:Vejledning til opskrifter skrevet af supporteren
Du finder opskrifts-modulet under "moduler" i menuen til højre.

Du kan oprette kategorier (samlinger) og på den måde kategorisere dine opskrifter. På hjemmesiden kan du vælge at indsætte alle opskrifter, en samling eller kun en enkelt opskrift. Modulet kan indsættes på velkomstsider og standardsider i både indholdsfelt og spalter.

For at oprette en samling klikker du på "Opret samling".

Derefter kan du oprette opskrifter og placere dem i en samling. Klik på "opret" under Opskrifter og udfyld felterne. Nederst vælger du hvilken samling opskriften skal tilhøre og gemmer.