Vejledning til citat-modulet skrevet af brugeren

Re:Vejledning til citat-modulet skrevet af supporteren
Du finder citat-modulet under "moduler" i menuen til højre.

Du kan oprette kategorier (samlinger) og på den måde kategorisere dine citater. På hjemmesiden kan du vælge at indsætte alle citater, en samling eller kun et enkelt citat. Modulet kan indsættes på velkomstsider og standardsider i både indholdsfelt og spalter.

For at oprette en samling klikker du på "Opret samling".

Derefter kan du oprette citater og placere dem i en samling. Klik på "opret" under Citater og udfyld felterne. Nederst vælger du hvilken samling citatet skal tilhøre og gemmer.