Logo til mobil-hjemmeside skrevet af brugeren

Re:Logo til mobil-hjemmeside skrevet af supporteren
Tilføj logo til din mobil-version ved at klikke på "Administration" og derefter "Mobil-hjemmeside".

I vinduet kan du klikke på "vælg arkiv" og uploade den ønskede fil fra din computer. Filen kan eksempelvis være 600 pixels i bredden og 150 pixels i højden, men du kan forsøge dig frem og se resultatet ved at klikke på "mobil-visning" i menuen til højre.

Vælg derefter farvetema og klik på "Gem og luk".

Uploader du ikke en logo-fil, vil det være hjemmesidens titel der bliver vist. Den kan du tilpasse ved at klikke på "Design" og derefter "titel/logo".