Hvordan redigerer jeg baggrundstapet? skrevet af brugeren

Re: Hvordan redigerer jeg baggrundstapet? skrevet af supporteren
Du kan ændre din baggrund ved at klikke på "Design" og derefter "Baggrundstapet".

Der er forskellige muligheder med modulet, så der er ikke faste mål man skal gå efter. Vi anbefaler at man prøver sig lidt frem, men her kommer et par eksempler på hvad man kan gøre.

1:
Du kan lave et lille billede, der bliver gentaget. Størrelsen bestemmer man selv. Er det et mønster kan filen nøjes med at være eksempelvis 10 x 10 pixels. Er det et logo der skal spredes lidt mere ud i baggrunden kan det være smart at lave filen 200 x 200 pixels eller mere.

2:
Du kan også lave et stort billede, der "kigger frem" bag selve hjemmesiden. Det kan centreres eller placeres i siderne. Skabelonerne er typisk omkring 960 pixels i bredden, så hvis man vil lave noget der kan ses på begge sider, skal det altså være bredere. Det kan være 1200 pixels i bredden. Hvis baggrundsbilledet fx centreres i toppen, vil et lille billede "forsvinde" bag skabelonen. En mulighed er evt. at tage et screendump af sin hjemmeside og så lave baggrundsfilen ovenpå denne (Photoshop eller pixelmator). Man kan også lave en fil der er 400 pixels og placere den i en af siderne. Husk at bruge "standard-upload" og bevar billedstørrelsen ved at markere i feltet "bevar billedstørrelse". Se billede..

VIGTIGT:
Uanset hvad man vælger, bør filerne fylde så lidt som muligt, da en større fil, vil gøre siden langsommere at loade for den besøgende. Små filer bør ikke fylde mere end 100 KB. En større fil nogle få hundrede KB.

VIGTIGT:
Husk at baggrundstapet kun kan ses, hvis man under indstillinger ikke har markeret "Deaktiver baggrundstapet".