Hvordan benytter jeg Google Analytics? skrevet af brugeren

Re: Hvordan benytter jeg Google Analytics? skrevet af supporteren
Hvis du vil have en mere detaljeret statistik over trafikken / besøg på din hjemmeside, kan du bruge Google Analytics.

Du opretter ganske enkelt en Google-Konto. Følg deres anvisninger op opret dit websted/hjemmeside hos Google. Når det er gjort, skal du kopiere dit Konto-id fra Google over i feltet på din hjemmeside (administration >> Statistik) eller (administration >> Søgemaskineoptimering >> Google).

Du skal altså ikke kopiere hele koden fra Google over, men kun det korte id. Se billeder..