Hvordan benytter jeg Google Webmasterværktøjer? skrevet af brugeren

Re:Hvordan benytter jeg Google Webmasterværktøjer? skrevet af supporteren
Hvis du klikker på "Administration" og derefter "Søgemaskine-optimering", har vi gjort det utrolig nemt for dig at benytte Googles Webmasterværktøjer. Vær opmærksom på at disse kun virker, hvis du har et domæne (købes eller tilknyttes under Tilvalg).

Du skal starte med at oprette dig som bruger hos Google. Der kan du tilføje dit websted (dit domænenavn/hjemmeside). Du får så genereret et metatag, du skal kopiere ind i feltet i vores kontrolpanel.

Du kan også med fordel informere google om din hjemmesides indhold ved hjælp af et sitemap.