Hvordan indsætter jeg en kontaktformular? skrevet af brugeren

Re:Hvordan indsætter jeg en kontaktformular? skrevet af supporteren
Du kan indsætte en kontaktformular ved at klikke på "Indsæt indhold" i værktøjslinjen øverst på siden og klikke på "Kontaktformular".

Du kan indsætte kontaktformularer flere steder på din hjemmeside og individuelt for hver formular bestemme, hvem af dine kontaktprofiler på hjemmesiden, der skal have besked når der er skrevet og hvilken meddelse den besøgende skal have, efter at have udfyldt korrekt.

Der er forskellige standardfelter du kan fra og tilvælge eller du kan benytte vores udvidede kontaktformular og selv oprette felter. Læs mere under "Tilvalg".