Billeder i rækkefølge? skrevet af brugeren
Hvordan flytter jeg billederne i en mappe i fil-biblioteket så de ligger i den rigtige rækkefølge?

Re: Billeder skrevet af supporteren
Billeder i fil-biblioteket bliver sorteret først numerisk og derefter alfabetisk. Man kan derfor ved at omdøbe filerne give dem en bestemt rækkefølge.

Det nemmeste er ved at tilføje 01, 02, 03 osv foran alle fil-navnene. Har du mere end 100 billeder, vil du skulle navngive 001, 002, 003 osv. - Se billede..

Indsætter du et galleri, kan du sortere manuelt i galleriet.