Hvordan får jeg mere plads i mit fil-bibliotek? skrevet af brugeren

Re: Hvordan får jeg mere plads i mit fil-bibliotek? skrevet af supporteren
Du kan øverst i dit fil-bibliotek se, hvor meget af din samlede plads du bruger.

Hvis du vil have mere plads, kan du altid få mere.

Under "tilvalg", kan du tilføje mere og der er ingen begrænsninger, hvilket vil sige at du reelt kan få alt det plads du vil have.

Det er engangsbeløb, så der vil ikke være en løbende udgift.