Hvad er genvej (link) til anden side? skrevet af brugeren

Re: Hvad er genvej til anden side? skrevet af supporteren
Under "Sideindstillinger", kan man lave eller fjerne en genvej.

Det kan være en god idé at bruge funktionen. Eksempelvis kan man flere steder på hjemmesiden godt ville have en side der hedder "Kontakt". I stedet for at indsætte en kontaktformular på alle siderne, kan man så have det på en side og få alle de andre sider til at gå direkte til den side..

Du kan også lave en genvej ( link ) til en ekstern hjemmeside, så menupunktet åbner en helt anden hjemmeside i et nyt vindue.