Hvordan indsætter jeg annoncer fra Google? skrevet af brugeren

Re: Hvordan indsætter jeg annoncer fra Google? skrevet af supporteren
Ønsker du at indsætte reklamer på dit websted er det muligt at gøre dette hos tredjepartsudbydere, som fx Google.

Du har mulighed for at indsætte reklamerne, som HTML-koder på hjemmesiden i tekst-afsnit, forsidefelter, snippets mm.

Vil du se mere om, hvordan at du indsætter koderne på hjemmesiden. Se da følgende link:
http://support.bricksite.com/index.php?mode=message&id=1146&page=1

Billederne herunder viser, hvordan du kan indsætte reklamer fra Google Adsense.