Hvordan aktiverer jeg udvidet slideshow til galleri-modulet? skrevet af brugeren

Re: Hvordan aktiverer jeg udvidet slideshow til galleri-modulet? skrevet af supporteren
Hvis man under "Tilvalg" har købt udvidet slideshow til galleriet, vil man kunne vælge den mulighed når man redigerer et allerede indsat galleri, eller når man indsætter et nyt.

Ligesom man kan vælge "små billeder" som visning, vil man kunne vælge "udvidet slideshow".

Dette modul er et flashmodul og eventuelle billedtekster vises ikke.