Gode råd: undgå URL-pegning skrevet af brugeren

Re:Gode råd: undgå URL-pegning skrevet af supporteren
Hvis du vil tilknytte dit domæne er det MEGET vigtigt at du ikke gør det med en URL-pegning. En URL-pegning er en dårlig idé af flere årsager. Eksempelvis er det en dårlig idé i forbindelse med søgemaskineoptimering. Alle dine sidenavne vil hedde det samme og søgemaskinerne vil derfor ikke kunne registrere og linke korrekt til undersider.

Ligeledes er forskellige moduler afhængig af en korrekt url-adresse, så hvis domænet ikke er tilknyttet korrekt (under tilvalg), vil disse moduler ikke fungere optimalt.

Hvis du ikke vil flytte dit domæne fra din nuværende udbyder, kan du beholde det der og selv styre dns. Skriv DNS i søgefeltet og se vejledningen. Du vil så fortsat skulle betale for hosting hos din nuværende udbyder.

Flytter du domænet til Bricksite, vil du kunne opsige dit nuværende abonnement. Bricksite hoster dit domæne gratis.