Presets / Hurtigt setup af DNS skrevet af brugeren

Re:Presets / Hurtigt setup af DNS skrevet af supporteren
Med funktionen "Presets / Hurtigt setup", kan man med få klik vælge forskellige standardopsætninger af DNS for domænet.

1: Nulstil til standard records
Med dette preset kan du hurtigt vende tilbage til udgangspunktet. Du får mulighed for at vælge, hvilke records, du vil beholde, og hvilke du vil slette.

2: Google Apps
Med Google Apps kan du tilknytte forskellige Google-værktøjer til dit domæne. Du kan bl.a. anvende Googles email-service. Læs mere på hjemmesiden for Google Apps. For at anvende dette preset, skal man have oprettet sig hos Google og bekræfte domænet ved at kopiere en verifikationskode ind i modulet. Har man tidligere benyttet Google Apps eller har verificeret på anden måde, oprettes de krævede records manuelt. Alternativ kan man finde sin TXT-varifikationskode under: betjeningspanel -> avancerede værktøjer -> konfigurer en e-mailgodkendelse (DKIM) -> generer ny TXT Post.