Introduktion til DNS-modul. skrevet af brugeren

Re:Introduktion til DNS-modul. skrevet af supporteren
Med DNS-modulet kan du selv styre DNS for dit domæne. Du kan oprette og redigere A-records, CNAME, MX og TXT-records.

Du finder modulet under "Administration" >> "DNS".

Har du tilknyttet et domæne til hjemmesiden, vil du kunne se det i oversigten "Vis domæner" og du redigerer DNS for domænet ved at klikke på "rediger-ikonet" til højre. Du kan derefter klikke på "Tilføj" ved eksempelvis CNAME og oprette dit eget alias.

Det er ikke muligt at pege den primære A-record væk fra Bricksite, ligesom man ikke kan ændre navneserver for domænet. Ønsker man ikke længere at have hjemmeside hos Bricksite.com, flyttes domænet til den nye udbyder.