Hvordan angiver jeg en minimumhøjde i designet ? skrevet af brugeren

Re:Hvordan angiver jeg en minimumhøjde i designet ? skrevet af supporteren
Laver du selv et design, kan det være en god idé at sætte en minimumhøjde. På den måde vil sider med intet eller kun lidt indhold, se bedre ud.

- Rediger det ønskede design
- Vælg "Avanceret" > Midt > Hjemmeside-bredde
- I editoren indtaster du nedenstående, hvor 500 er antallet af pixels, du ønsker som minimum-højde

min-height:500px;

Herefter skal ændringerne lige gemmes med "Gem alle ændringer".