Kan jeg bruge et mailprogram ? skrevet af brugeren

Re: Kan jeg bruge et mailprogram ? skrevet af supporteren
Hvis du har tilkøbt mail til domænet, vil du også kunne bruge det i et mailprogram.

Hvis du bruger en PC, vil det typisk være Outlook eller Outlook Express, men du kan også oprette på Mac, iPhone, iPad og andre smartphones.

De oplysninger du skal bruge for at oprette mailadressen i programmet, finder du i den mail du har modtaget fra os med information.

ADMINISTRATION AF MAILADRESSER:
Nye domæner har modulet "E-MAIL" under "Administration" når logget ind på hjemmesiden.

- Gamle domæner styres her: http://admin.mailc.dk

Brugernavn: Dit domænenavn ( uden www )
Password: xxxxxx (modtager du på mail ved køb af e-mail)

Du kan enten bruge webmail til at sende og modtage e-mails, eller du kan oprette mailadresserne i et mailprogram som f.eks. Outlook på din computer. Vi anbefaler at man benytter et mailprogram.

WEBMAIL:
Webmail: http://webmail.DIT_DOMÆNE.dk/
Brugernavn: Hele din mailadresse (eksempelvis: info@DIT_DOMÆNE.dk)
Password: Det password, du valgte ved oprettelsen af mailadressen

OPSÆTNING I MAILPROGRAM:
-Brugernavn: Hele din mailadresse (eksempelvis: info@DIT_DOMÆNE.dk)
-Password: Det password, du valgte ved oprettelsen af mailadressen og som du kan logge på webmail med.

Både ud- og indgående server skal kræve godkendelse og ovenstående brugernavn og password skal derfor bruges til begge servere som du finder information om herunder.

-Indgående server (pop3): mail.DIT_DOMÆNE.dk
-Indgående port: 110

-Udgående server (smtp): me.www1.dk
-Udgående port: 587 ( eller 25 )

Det er ikke nødvendigt at vinges af i SSL, men er muligt og kan øge sikkerheden. Nogle vil også skulle vælge TSL for kunne sende.

Har du købt mail før 2011 skal du benytte mailc.dk som udgående.