Hvordan fjerner jeg et slideshow fra en standardside? skrevet af brugeren
Jeg har indsat et slideshow på en standardside og ønsker at fjerne det. Hvordan gør jeg?

Re:Hvordan fjerner jeg et slideshow fra en standardside? skrevet af supporteren
For at fjerne et slideshow-element fra en standardside, skal du først åbne slideshowet, ved at klikke på redigeringsikonet.

Dernæst skal du gå til oversigten "Mine slideshow".

Her kan kan du vælge "Fjern fra side", som fjerner det pågældende slideshow fra siden.