Introduktion til Designstudio ( 5 min video ) skrevet af brugeren
Designstudio gør det muligt at tilpasse hjemmesidens design eller lave sit helt eget design.

Re:Introduktion til Designstudio ( 5 min video ) skrevet af supporteren
Ønsker man kun mindre tilpasninger af logo og baggrund, kan man benytte modulerne Logo-fil og Baggrundstapet, der ikke kræver den store kendskab til design, hvor designmodulet henvender sig til de der har en smule kendskab til billedbehandling m.m.

Det er muligt med modulet at tilpasse alt inden for de rammer systemet har. Se videoen herunder, der gennemgår de overordnede idéer med modulet.

Photoshop (psd) fil med guidelines