Er der abonnement på hjemmesiden? skrevet af brugeren

Re: Er der abonnement på hjemmesiden? skrevet af supporteren
Du kan oprette en hjemmeside gratis og helt uden abonnement. Hjemmesiden kan du have så længe du ønsker og selv bestemme om du ønsker tilvalg på hjemmesiden.

De fleste vælger at købe et domæne hos Bricksite, så hjemmesiden kan få adressen www.dit_domænenavn.dk

Et dansk domæne koster 45 kr. inkl. moms om året, der betales til DK-hostmaster.