Er der abonnement på hjemmesiden? skrevet af brugeren

Re: Er der abonnement på hjemmesiden? skrevet af supporteren
Du kan oprette en hjemmeside gratis og helt uden abonnement. Hjemmesiden kan du se på en alias-adresse som eksempelvis Bricksite.com/dit-firmanavn

Du kan så bygge hjemmesiden op i dit eget tempo og benytte de mange muligheder i et virkelig brugervenligt system.

De fleste vælger at flytte eller købe et domæne til hjemmesiden. For at hjemmesiden kan vises på domæne, kræver det vores Classic Pro - Det er et abonnement med rigtig mange fordele.

- Inkluderet SSL ( https ) på hjemmesiden ( sikker hjemmeside )
- Inkl. domæne
- Inkl. alle moduler / funktioner
- Ubegrænset antal sider
- Mobil-hjemmeside
- Webshop

Abonnementet er et af de billigste på markedet og Bricksite står for alt omkring sikkerhed, server og opdateringer af systemet. Det eneste du skal klare er dit indhold på hjemmesiden.