Deaktivering af baggrunds-modul skrevet af brugeren

Re:Deaktivering af baggrunds-modul skrevet af supporteren
Hvis du tidligere har haft aktiveret og anvendt baggrunds-modulet, kan det i sjældne tilfælde blive nødvendigt at deaktivere dette i brugen af designstudio.

For at deaktivere baggrunds-modulet, skal du gå ind i modulet "Design din hjemmeside".

Du deaktiverer modulet under "Indstillinger", ved at markere i "Deaktivér baggrunds-modul".

Hvis du ønsker at aktivere modulet igen, fjerner du blot markeringen.