Hvordan ændrer jeg udseende på menupunkterne i topmenuen? skrevet af brugeren
Jeg vil gerne skifte skrifttypen på menupunkterne i topmenuen, hvordan kan jeg det?

Re:Hvordan ændrer jeg udseende på menupunkterne i topmenuen? skrevet af supporteren
Med modulet "Designstudio", er det muligt at ændre udseendet på langt de fleste af din hjemmesides elementer.

Du kan således også ændre fx skrifttypen i topmenuen.

For at gøre dette, skal du først oprette en kopi af den designskabelon, som du ønsker at tilpasse. Dette gør du ved at klikke på "Kopier og tilpas".

Dernæst skal du i menuen til venstre i modulet gå ind under "Top", og dernæst "Topmenu".

For at ændre skrifttypen i eksempelvis topmenuen, skal du ændre skrifttypen i de følgende elementer herunder "1: Standard", "1: Valgt" og "1: Hover".

Under hvert af disse punkter, skal du altså gå ind under fanen "Skrifttype", hvor du kan vælge skrifttype, farve, om typografien skal kursiveres eller være fed, mm.

Hvis du er tilfreds med de ændringer, som du løbende kan følge med i i previewet af siden, skal du huske at klikke på "Gem" for at ændringerne registreres og tilknyttes dit personlige design.