Hvordan flytter jeg undermenuen på standardsider? skrevet af brugeren
Hvordan flytter jeg undermenuen på standardsider til den højre sidebar?

Re:Hvordan flytter jeg undermenuen på standardsider? skrevet af supporteren
Som standard er undermenuen på standardsider placeret i venstre sidebar.

I designstudio, kan du vælge om undermenuen istedet skal vises i højre sidebar.

Du tilgår designstudio ved at gå til "Design" og derefter "Design din hjemmeside" i menuen til højre.

Når du befinder dig i designstudio, skal du først føre musen op over "Indstillinger", dernæst skal du markere i "Undermenu i højre sidebar", hvis du ønsker at flytte undermenuen fra venstre til højre sidebar.

Har du allerede flyttet sidebaren fra venstre til højre, men ønsker at flytte den tilbage, fjerner du blot markeringen.