Hvordan (de)aktiverer jeg dropdown menu? skrevet af brugeren
Hvordan vælger jeg, om jeg vil have dropdown-menu når jeg holder musen over punkter i topmenuen eller ej?

Re:Hvordan (de)aktiverer jeg dropdown menu? skrevet af supporteren
I designstudio, kan du vælge om der skal dukke en dropdown-menu op under topmenupunkterne, når du holder musen over disse.

Du tilgår designstudio ved at gå til "Design" og derefter "Design din hjemmeside" i menuen til højre, når du står i redigeringen.

Når du befinder dig i designstudio, skal du først føre musen op over "Indstillinger", dernæst skal du markere i "Dropdown i topmenu", hvis du ønsker at aktivere dropdown-menuen.

Hvis du ønsker at fjerne dropdown-menuen, fjernes den samme markering.