Deaktiver Typografi-modul skrevet af brugeren

Re:Deaktiver Typografi-modul skrevet af supporteren
Alle skabeloner bliver designet så skrifttyperne / typografier passer til designet. En sort designskabelon vil derfor have en lys eller hvid typografi, så teksten kan ses.

I langt de fleste tilfælde, vil det være en god idé at bruge designets skrifttyper/typografier, men ønsker man selv at tilpasse, kan man deaktivere de typografier der er valgt til designet.

Man vil så i typografi-modulet selv skulle indstille så det ser ud som man ønsker det.

VIGTIGT: Undlad at ændre typografi i de enkelte afsnit på hjemmesiden. Brug i stedet modulet "Typografi" til det.