Hvordan laver jeg videresend på e-mail? skrevet af brugeren

Re: Hvordan laver jeg videresend på e-mail? skrevet af supporteren
Det er på den enkelte mailadresse at du laver et videresend. Du skal derfor logge ind på webmail der hører til e-mailadressen. Under "indstillinger" kan du lave videresend. Log ind på din webmail ved at tilføje "webmail" foran dit domænenavn. Eksempelvis http://webmail.dit-domæne.dk

Hvis du vil videresende til flere mailadresse, skal du benytte alias eller gruppe-funktionen som du finder i mailadminitrationen.

Mailadressen skal IKKE oprettes i systemet når du benytter alias eller gruppe. Du kan nøjes med at oprette det alias der skal videresende til en gruppe. Opret eksempelvis et alias/gruppe der hedder "bestyrelse@". Når der bliver sendt til den mail, kan du oprette de e-mailadresser der skal videresendes til.