Hvorfor kan jeg ikke oprette flere e-mailadresser? skrevet af brugeren

Re: Hvorfor kan jeg ikke oprette flere mailadresser? skrevet af supporteren
Når man opretter e-mailadresser, kan du bestemme hvor meget plads mailadressen skal have. Hvis du vil bruge alle 5 e-mailadresser, kan du derfor tildele 20 mb pr. stk (se billedet).

Når du redigerer en e-mailadresse i mailadministrationen, kan du tildele plads til den adresse under Kvota (MB). Du har 100 mb i alt, og kan fordele disse som du vil.