Kan jeg slette et indlæg i en gæstebog? skrevet af brugeren

Re:Kan jeg slette et indlæg i en gæstebog? skrevet af supporteren
Ved at klikke på redigeringsikonet for en indsat gæstebog, kan du ved hvert indlæg 'vinge af' / markere ved 'Deaktivér dette indlæg'. Klik herefter på 'Gem og luk', og de markerede indlæg vil ikke længere blive vist i din gæstebog. Det er pt. ikke muligt at slette indlægget helt - det er kun muligt at deaktivere.