Kan jeg bruge webmail? skrevet af brugeren

Re: Kan jeg bruge webmail ? skrevet af supporteren
Hvis du vil bruge webmail er det her:

Webmail: http://webmail.DIT_DOMÆNE.dk/ ( uden www )
Brugernavn: Hele din mailadresse (eksempelvis: info@DIT_DOMÆNE.dk)
Password: Det password du valgte ved oprettelsen af mailadressen

Vi anbefaler at man altid benytter et mailprogram på sin computer (outlook, windows mail osv.) og kun benytter webmail, når man er på ferie eller lignende.

Vores mailløsning er en POP3-mail. Altså udviklet til at man netop benytter et mailprogram på sin computer. Vi tilbyder selvfølgelig webmail, så man kan tjekke sin mail på ferie osv. men med mindre man løbende sletter gamle mails og især mails med vedhæftede filer, vil man med stor sandsynlighed løbe tør for plads og så ikke kunne modtage mails før man har slettet gamle og store mails. Man kan ikke sammenligne en pop3-mail med andre dyrere løsninger som IMAP, Exchange-server osv.

Det er på din webmail at du styrer videresend og autosvar.