Ændringer i mine nyheder opdateres ikke på hjemmesiden? skrevet af brugeren

Re:Ændringer i mine nyheder opdateres ikke på hjemmesiden? skrevet af supporteren
Når dine nyhedskanaler vises, gemmer systemet en version af indholdet. Dette sker med henblik på at opnå hurtigere visning af nyhederne. I tekniske termer 'caches' nyhederne.

Af samme grund kan der forekomme forsinkelser i ændringerne af dine nyheder - og inden længe vil nyhederne blive præsenteret som de fremstår i redigeringsmodulet.