RSS i systemet og RSS-reader? skrevet af brugeren

RSS i systemet og feed-reader / RSS-reader? skrevet af supporteren
I alle forsidefelter kan du vælge at hente rss-feeds ind. Det gør du ved at redigere det ønskede forsidefelt. Det kan være fra en anden hjemmeside eller dine egne nyheder fra modulet "blog og nyheder".

Du kan på standardsider også indsætte feed-reader. Det gør du under "Vis alle" i værktøjslinjen øverst på siden, hvor du kan vælge "Feed reader".

Dine besøgende kan også abonnere på dine nyheder, hvis du har modulet "blog og nyheder". Adressen på dine nyhedskanaler finder du ved at redigere den pågældende nyheds-kanal og derefter vælge fanen 'Avanceret'. Herunder finder du nyhedskanalens adresse.