Visning af blog / weblog? skrevet af brugeren

Re:Visning af blog / weblog? skrevet af supporteren
Med modulet, 'Blog og nyheder', kan du administrere dine egne nyheder. Nyhederne kan inddeles i kategorier (nyhedskanaler) og vises via modulet 'Feed-reader' eller på en traditionel blog-side.

1) Vis blog via menupunkt
Blog-visningen kan integreres i din eksisterende menu. Vælg sideindstillingerne for det ønskede menupunkt og markér ved 'Erstat sidens indhold med blog-visning'. Klik 'Gem og luk'. Siden/menupunktet vil efterfølgende navigere direkte til din blog-side (kun i visnings-tilstand).

2) Vis blog via quick-links
Ønsker du at tilføje et link direkte til din blog-side fra hjemmesidens quick-links (top-links), kan dette aktiveres under Design --> Quick-links.

3) Oprette link til blog
Ønsker du at linke til din blog-side fx fra et tekst-afsnit, anbefaler vi på nuværende tidspunkt, at du besøger din hjemmeside som almindelig besøgende (dvs. uden at være logget ind). Navigér herefter til blog-siden vha. en af ovenstående metoder. Kopiér nu hele adresselinjen. Herefter vender du tilbage til systemet (login på din hjemmeside) og redigerer det relevante tekst-afsnit.
- Markér den tekst, der skal udgøre link'et
- Klik på link-knappen
- Vælg 'Ekstern side'
- Indsæt den kopierede adresselinje i feltet