Jeg har ikke modtaget mit aktiveringslink? skrevet af brugeren

Re: Jeg har ikke modtaget mit aktiveringslink? skrevet af supporteren
Bricksite sender en mail med aktiveringslink i samme sekund du har oprettet hjemmesiden.

Desværre kan der nogle gange gå noget tid inden man modtager mailen. Især Yahoo og Jubii e-mailadresser er meget langsomme. Det går hurtigere med Hotmail og Gmail, men fælles for dem alle er at mailen kan ryge i spammappen / uønsket post. Så kig derfor også der!

Er der gået en time og du endnu ikke har modtaget en mail, bør du skrive til os, hvorefter vi vil sende dig linket manuelt.

Nogle firmamailadresser vil ikke modtage denne type mail, så det er en god idé at oprette hjemmesiden med en Gmail eller Hotmail-konto og efterfølgende ændre mailadressen i systemet, når man har aktiveret hjemmesiden. Det gør man under "Administration" og "Brugere".