Jeg har glemt mit password, hvad gør jeg? skrevet af brugeren

Re: Glemt Password skrevet af supporteren
Du kan fra loginsiden få tilsendt et nyt password og efterfølgende ændre det under "Brugere".

Dit brugernavn er det du valgte ved oprettelsen af hjemmesiden. Dit nye password bliver sendt til den e-mail der er registreret til din brugerprofil. Typisk den du brugte da du oprettede hjemmesiden.

Hvis du har glemt både dit brugernavn og password, skal du skrive til os og fortælle, hvilken hjemmeside det drejer sig om, samt så mange andre oplysninger du kan huske (mailadresse, dit navn og evt. adresse).