Besked-center skrevet af brugeren

Re:Besked-center skrevet af supporteren
I menuen til højre når du er logget ind, finder du besked-center.

SMS:
Har man tilkøbt mulighed for SMS-beskeder, vil det være her, man angiver, til hvilke telefonnumre der skal sendes. Det er også her man vælger fra hvilke moduler der skal sendes besked. På nuværende tidspunkt kan man få tilsendt SMS ved køb i webshop, besked fra gæstebog og besked fra kontaktformular.

Kontaktformular:
Når man indsætter en kontaktformular på hjemmesiden, kan man vælge om beskederne skal gemmes i besked-center. Alle henvendelser vil så blive gemt i modulet. Som standard er denne funktion slået til. I modulet kan man eksportere en fil med alle de henvendelser der er modtaget. Man kan indsætte ubegrænset antal kontaktformularer på hjemmesiden og henvendelser vil blive gemt i modulet.

Beskeder:
Hvis man vælger at gemme sine beskeder, har man altid mulighed for at gå ind og finde beskederne frem igen, og evt. eksportere dem. Man finder beskederne ved at gå ind i "Beskedcenter" - "Beskeder fra kontaktformularer". Her kan man vælge ud fra formular navn i dropdown menuen, og ud for dato vælge hvilken periode man ønsker at se beskeder fra. Når man trykker opdater, kommer beskederne frem, og herefter kan man vælge at eksportere dem.