Opret et slideshow skrevet af brugeren

Re:Opret et slideshow skrevet af supporteren
Man opretter og redigerer slideshow i modulet "Slideshow". Modulet finder du i menuen til højre.

For at oprette et nyt slideshow:
-Klik på "opret slideshow"
-Angiv et navn på slideshowet ( det bliver ikke vist på hjemmesiden )
-Vælg den ønskede bredde ( standardside, kolonne eller velkomstsidefelter )
-Vælg den ønskede højde
-Vælg den ønskede slideshow-type ( Flash, Nivo eller Cycle )
-Klik på "opret".

Du skal nu tilføje mindst 2 billeder fra fil-biblioteket. Du bør kun angive udsnit af billede og skrive eventuel titel og undertitel. Typografi og effekt bør styres generelt i det oprettede slideshows generelle indstillinger.

GODT RÅD: Det er muligt at give hvert slide i et slideshow sine egne typografier og effekter, men det giver et bedre udtryk, hvis man styrer det generelt og alle slides i de forskellige slideshows har ensartet typografi m.m.