Hvor opretter jeg e-mailadresser? skrevet af brugeren

Re: Hvor opretter jeg mailadresser ? skrevet af supporteren
Du finder din mailadministration når du er logget ind på din hjemmeside. Klik på "administration" i menuen til højre og derefter "e-mail".

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Har du købt mail før 2015 kan du ikke benytte modulet til det, men skal følge denne vejledning ( se video herunder ).

Administration af mailadresser:
http://admin.mailc.dk
Username: dit-domæne.dk (herefter omtalt: DIT_DOMÆNE.dk)
Password: xxxxxx (modtager du ved køb af e-mail)

Vil du oprette en mailadresse, skal du først klikke på dit domænenavn og derefter udfylde felterne under "Opret emailadresse". Derefter klikker du på "opret mailadresse" nederst.

Billedet herunder viser oprettelsen af mailadressen: info@bricksitetest.dk med 50 MB til rådighed.

Man har 400 MB som man frit kan fordele mellem 20 e-mailadresser.