Hvordan bruger jeg "liv på forsiden 3"? skrevet af brugeren

Re:Hvordan bruger jeg "liv på forsiden 3"? skrevet af supporteren
Dette modul kan anvendes på en velkomstside. Klik på ikonet "rediger afsnit" i det ønskede felt og vælg "liv på forsiden 3".

Modulet har rigtig mange muligheder og den bedste måde at finde ud af det hele på er at prøve sig frem.

Vi anbefaler at du simpelthen opretter en velkomstside der ikke er online og bruger noget tid på at prøve dig lidt frem der.

Du kan nøjes med at tilføje et eller flere billeder og skrive lidt tekst. Du kan så bagefter gå i detaljerne og eksperimentere lidt med skifttyper, størrelser og farver.

Modulet kræver lidt arbejde, så tag dig tid til at prøve mulighederne.