Loading..
bricksite.com på facebook
Kan jeg modtage online betaling i min webshop? skrevet af brugeren 
Jeg har oprettet en webshop via modulerne Katalog og Indkøbskurv. Pt. kan jeg modtage betaling via bankoverførsel og fakturering.

Er det også muligt at modtage online betaling via kreditkort - og hvilke krav stiller det?

Re: Kan jeg modtage online betaling i min webshop? skrevet af supporteren 
Du kan modtage betalingskort på to måder. Enten med et integreret betalingsmodul eller med PayPal.

1: BETALINGSMODUL
For at modtage betalingskort med et integreret betalingsmodul, skal man have et CVR-nummer. Se: www.eogs.dk

Man skal derefter have en betalingsaftale med Nets (PBS). Du kan under "Tilvalg" i systemet, læse mere og downloade vejledningen. Man ansøger her:
https://pbs-erhverv.dk/dankortaftale/start!toInfopage.action

Man skal regne med at det øger omsætningen når man kan modtage betalingskort, men der er også udgifter forbundet med det. Man skal regne med at det koster omkring 250,- om måneden. Det er udgifter til Nets og til betalingsmodul.

2: PAYPAL
Man behøver ikke være et firma for at modtage betaling med PayPal. Man opretter sig som bruger hos PayPal og kan så modtage betaling fra sin hjemmeside. Modulet skal købes under "Tilvalg" og der er ikke noget abonnement forbundet med dette.

Søg på PayPal her på siden og læs hvordan.


FORDELE / ULEMPER
Når man modtager betaling ved hjælp af PayPal, bliver man viderestillet til en ekstern side og din kunde skal indtaste oplysninger og bliver efterfølgende sendt tilbage til din side. Man er som kunde ikke i tvivl om at det er hos PayPal man betaler, men kunden behøver ikke at oprette en profil for at betale. PayPal modtager IKKE Dankort, men kun internationale kort som eksempelvis Visa (også visa-dankort).

Hvis man bruger betalingsmodul til at modtage betaling, bliver kunden på din hjemmeside ved betaling og løsningen er mere integreret på hjemmesiden og virker mere professionel. Der er abonnement på og det koster ca. 250,- om måneden.

ØKONOMI:
PayPal: Da der ikke er noget abonnement hos PayPal, tager de i stedet en større andel af det du sælger. På nuværende tidspunkt tager de 2.60 kr + 3.6 % af beløbet. Sælger du for 100 kr. får PayPal 6 kr.

Betalingsmodul: Man betaler abonnement for betalingsmodul og et fast årligt beløb til Nets for at modtage betalingskort med betalingsmodulet. Det koster også lidt til Nets, hver gang nogen køber. Hvor meget afhænger af beløbet. Det koster 0.70 kr ved danske kort og 1.95 ved internationale betalingskort.

Hvis man sælger for mindre end 5000,- om måneden, vil det være billigst med PayPal.

Hvad man vælger er et temperamentsspørgsmål. Hvis man ikke har mod på at skulle registrere sig som firma er PayPal en god og billig løsning.

Vejledning til kortbetaling:
Under "Tilvalg" finder du et link til en vejledning.

Med venlig hilsen
Bricksite.com