Hvordan skifter jeg udseende på en velkomstside? skrevet af brugeren
Jeg vil gerne prøve en anden opbygning af velkomstsiden. Hvordan skifter jeg skabelon ?

Re:Hvordan skifter jeg udseende på en velkomstside? skrevet af supporteren
For at ændre opbygningen på din velkomstside, kan du skifte den overordnede skabelon for velkomstsiden.

Du skifter skabelon, ved at klikke på "Sideindstillinger" (tandhjulet), når du står på din velkomstside. Dernæst skal du klikke på "Skabelon for velkomstside".

Du kan nu vælge mellem en lang række forskellige skabeloner.

Markér den skabelon, som du ønsker at anvende og husk at klikke på "Gem og luk".

Du kan dernæst fylde indhold på eventuelt nye felter eller ændre felter, ved at klikke på redigeringsikonet ("blyanten") på disse.