Jeg kan kun se siden når jeg er logget ind? skrevet af brugeren

Re: Jeg kan kun se siden når jeg er logget ind? skrevet af supporteren
Hvis du under "Sideindstillinger" ikke har markeret at siden er "online" eller "Vis siden i menu", vil siden kun kunne ses, når du er logget ind.

Det samme kan gøres under "indstillinger", hvis du redigerer et indsat afsnit. Klik på ikonet for "rediger afsnit" ud for et galleri, gæstebog eller tekst-afsnit.