Jeg kan kun se min gæstebog når jeg er logget ind? skrevet af brugeren

Re: Jeg kan kun se min gæstebog når jeg er logget ind? skrevet af supporteren
Hvis du under "Sideindstillinger" ikke har markeret at siden er "online" eller "Vis siden i menu", vil siden kun kunne ses, når du er logget ind.

Det samme kan gøres under "indstillinger", hvis du redigerer den indsatte gæstebog. Klik på ikonet for "rediger afsnit" ud for gæstebogen.