Hvordan bruger jeg "liv på forsiden 1"? skrevet af brugeren

Re: Hvordan bruger jeg skrevet af supporteren
Med modulet "Liv på forsiden 1", kan du hvis du redigerer et felt på forsiden bruge det der. Se videoen for mere information.

Modulet bygger på billeder fra kataloget på din hjemmeside. Du skal derfor oprette de billeder du vil have kørende på forsiden i kataloget først. Du behøver selvfølgelig kun oprette dem med navn og billede.

Når du redigerer modulet og klikker "Tilføj", kan du så vælge fra de billeder du har i kataloget. Du kan vælge i flere mapper og til sidst klikke på "indsæt valgte".

Du skal være opmærksom på at modulet er lavet i Flash og derfor ikke vil kunne ses på iPhone/iPad.