Må jeg kopiere direkte ind i et tekst-afsnit( copy/paste )? skrevet af brugeren

Re: Må jeg kopiere direkte ind i et tekst-afsnit (copy/paste)? skrevet af supporteren
Det kan give rigtig mange problemer, hvis man kopierer tekst fra et andet sted direkte ind på hjemmesiden, da der kommer en masse bagvedliggende kode med.

Derfor er der som standard aktiveret en funktion der fjerner alt bagvedliggende kode ( formatering ). Du kan derfor roligt kopiere direkte ind i dit tekst-afsnit og efterfølgende hurtigt lige tilpasse teksten med overskrifter osv.

Det er muligt at kopiere ind og beholde formateringen, men man bør være meget forsigtig med at kopiere ind uden funktionen. Grunden er at der kan komme skadelig kode med, når man kopierer direkte ind. Det samme gør sig gældende med billeder. Du skal altid først have billederne uploadet til fil-biblioteket. Derefter kan du indsætte dem i et tekstafsnit.

Ønsker du mod anbefalinger at kopiere ind med formatering, skal du klikke på T-ikonet i editoren og derefter kopiere ind.

Er du allerede kommet til at kopiere indhold direkte ind, kan du fjerne den underliggende kode ved at følge disse anvisninger:
1: Marker teksten i afsnittet
2: Klik på "flere muligheder" øverst
3: Klik på "Format"
4: Klik på "Nulstil formatering" og gem.