Loading..
bricksite.com på facebook
Hvad skal jeg gøre for at blive fundet på Google? skrevet af brugeren 

Re: Hvad skal jeg gøre for at blive fundet på Google? skrevet af supporteren 
Regel nr. 1: Søgemaskineoptimering kræver tålmodighed.

Der kan gå flere uger, før din hjemmeside bliver fundet i Google og andre søgemaskiner. Ventetiden afhænger af, hvor stor en indsats, du yder. Generelt har vi dog stor succes med indeksering af hjemmesider i systemet. Her er et par gode råd:

For at gøre din hjemmeside synlig i søgemaskinerne, er det en god idé, at få andre hjemmesider til at linke til dig. Det er sådan, søgemaskinerne får øje på nye hjemmesider. Hvis der står lidt tekst omkring din hjemmeside, indeholdende nogle af de ord du gerne vil findes på, er det en god ting.

I Google kan du altid se antallet af søgeresultater på den pågældende søgesætning. Dette kan give dig et praj om, hvor høj sandsynligheden er for at blive placeret på de første resultatsider.

Det er en rigtig god idé at indtaste Meta-data på din hjemmeside. Dette gøres under Administration --> søgemaskine-optimering. Her finder du mere info om emnet (grundlæggende handler det om at beskrive dine sider for søgemaskinerne). Meta-data er ingen garanti for gode placeringer, men vi kan varmt anbefale at anvende dem. Vær dog opmærksom på, at den potentielle effekt først kan mærkes efter søgemaskinerne har været forbi på din hjemmeside igen. Det får med andre ord ikke umiddelbar effekt.

Sidst men ikke mindst er det vigtigt at fokusere på søgeordene i dine tekster. Ønsker du fx at blive fundet på - Snedker Køkken - er det vigtigt at skrive dette i den pågældende sides overskrift, brødtekster og meta-data (selvfølgelig ikke på bekostning af forståelsen), ligesom det kan være en idé at navngive siden med en relevant url. Det hjælper ikke at skrive det 1000 gange, hverken i teksterne eller dine meta-data, da søgemaskinerne let kan identificere den slags forsøg på snyd. Så vær hellere kortfattet og præcis med dine søgeord.

Vil man findes på eksempelvis Snedker Køkken, så bør man have en url hvor det indgår. Det vil kunne se eksempelvis ud som dette: www.njdenmark.dk/snedker-koekkener

På selve siden sørger man for at skrive en god beskrivelse i meta-data og derudover at der er en overskrift og tekst på siden som handler om snedkerkøkkener og andre relaterede ord som kunne være relevante i en søgning. Måske noget som håndlavet køkken, træsorter eller generelt om snedker-arbejde.

Det anbefales også at benytte googles egne værktøjer som "webmaster-tools" og "Google Analytics". Indsend evt. også din hjemmesides adresse her: www.google.com/webmasters/tools/submit-url?pli=1

Ønsker du yderligere gode råd, kan du også læse dette fra bloggen:
http://www.bricksite.dk/nem-seo-guide-med-bricksite

Rigtig god fornøjelse.

Med venlig hilsen
Bricksite.com