Kan jeg få flere sprog på hjemmesiden? skrevet af brugeren

Re: Kan jeg få flere sprog på hjemmesiden? skrevet af supporteren
Med modulet "Sprogversioner" kan du have flere sprog på hjemmesiden.

Du skal under "Design" og "Quick-links" tilføje sprog, så du kan navigere mellem sprogene.

Under "Sprogversioner" skal du sørge for at du har valgt dansk som standardsprog. I hvert fald indtil du har fået oprettet nogle sider og noget indhold på et eventuelt andet sprog.

Man skal manuelt bygge en nyt sprogversion op fra bunden og altså oprette sider og tilføje indhold på det nye sprog.

Vi har oversat modulerne i systemet til følgende sprog: Dansk, Svensk, Norsk, Færøsk, Hollandsk, Fransk, Tysk og Engelsk.

Man kan godt oprette en sprogversion til eksempelvis Spansk og skrive alt tekst på spansk, men modulerne vil skulle have en af ovenstående sprogpakker.